-Passar llista-

Fa uns mesos vam explicar al blog com haviem introduït canvis en la forma de fer el repàs setmanal de l’horari amb un company amb dèficit total de visió per tal de fer més accéssible aquesta activitat a través de la tecnologia.

Podeu consultar l’entrada al següent enllaç: modernitzem petites activitats -1-

Continuant amb el mateix objectiu vam proposar-nos modernitzar la forma en que passem llista als matins per tal de fer-la més accessible i fàcil per tothom i que puguin ser les mateixes persones que marquin quan han vingut. Així que amb l’ajuda de l’informàtic de la Fundació vam crear una app per passar llista i vam decidir implementar-la en una planta de l’edifici per fer una prova pilot.

Ara 4 mesos després, podem dir que el sistema ha anat força bé i us volem mostrar un petit vídeo d’exemple de com passem llista els matins.

En el vídeo podreu veure que primer hem de seleccionar el grup en el qual ens trobem i posteriorment cada persona ha de buscar la seva propia foto i marcar el “tic” verd per informar que ha vingut. Per defecte l’app interpreta que la persona no ha vingut així que si no marquem una foto constarà com que la persona no ha vingut.

Quan tothom ha marcat el “tic” de la seva imatge el monitor envia aquesta informació a la persona responsable del servei, clicant el botó que es troba al final de tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *