Aquesta setmana us compartim un nou joc.

Es tracta del clàssic joc de trobar 5 diferències entre dues imatges molt semblants però portat a dispositius android i ordinador.

El joc ens proposa dues modalitats de joc:

Mode campanya: en el mode campanya el jugador haurà d’anar superant una pantalla rere una altra trobant les 5 diferències a cada pantalla fins arribar al final ( hi ha 8 panstalles diferents).

Mode “escull el dibuix”: en aquest mode el jugador podrà decidir a quina pantalla li ve de gust jugar. Poden fer només aquella o a continuació escollir-ne una altra.

A cada pantalla trobareu 2 imatges, una a l’esquerra i una a la dreta.

Haureu de comparar les dues imatges per detectar diferències i marcar-les a la imatge de la dreta

Per tal de recordar-ho la imatge de la dreta està indicada amb la icona d’un dit mentre que la de l’esquerra està indicada amb la icona d’un ull.

A més a més si el jugador es despista i intenta marcar les diferències a la imatge de l’esquerra un reforç auditiu li recordarà que ho ha de fer a la imatge de la dreta.

Un cop marcades les 5 diferències ens apareixerà un panell indicatiu felicitant-nos i indicant-nos que si volem jugara una altra pantalla haurem d’apretar el botó negre (en el cas de’estar jugant al mode de joc “escull el dibuix” o per continuar amb la següent pantalla en cas d’estar jugant al mode “campanya”)

Recordeu que podreu jugar al joc directament des del navegador a través de la nostra pàgina de la plataforma itch.io

o bé descarregar-lo com una app al vostre dispositiu android a través de la nostra pàgina de la botiga oficial de Google

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *