La setmana passada vam estar fent una activitat d’expressió plàstica amb les ulleres de relitat virtual Oculus Quest 2 i l’aplicació gratuïta “Hand Brush“.

En diverses ocasions ja haviem treballat l’expressió plàstica amb realitat virtual amb altres aplicacions com “Tilt Brush” o “Open Brush” però el fet diferencial d’aquesta aplicació és que no requereix de comandaments sinó que es poden utilitzar directament les mans per a dibuixar. Amb aquesta petita diferència hem aconseguit salvar les barreres dels comandaments i això ha permès dibuixar a persones a qui els resultava molt difcil agafar, apretar o coordinar els botons dels comandaments.

A continuació us deixem amb un petit vídeo de com a anat l’activitat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *