Aquesta setmana hem treballat la motricitat fina i la creativitat a través d’una tauleta digitalitzadora i una web de dibuix en línia.

La tauleta que hem utilitzat ha estat la inspiroy h1060p de la marca Uyon:

I la web per dibuixar: https://kleki.com/

L’experiència ha estat bona, l’única cosa que ens ha portat algun petit problema, en algun moment, ha estat el botó del boli, ja que està col·locat en un lloc en el qual és molt fàcil premer sense voler. Suposo que que instal·lant el software de la tauleta es deu poder deshabilitar però per temes de temps nosaltres no el vem instal·lar. I aquest és un punt a favor de la tauleta ja que aquesta és plug and play, és a dir, que per utilitzar-la n’hi ha prou amb connectar el cable usb al nostre ordinador, tauleta o mòbil i ja està.

A continuació us deixem amb un petit vídeo resum de com l’hem estat fent servir a la Fundació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *