A l’equip de Noves Tecnologies (NNTT) ens fa molta il·lusió presentar-vos l’apartat d’Aplicacions pròpies.

Hem dedicat temps i esforços -en la recerca, la investigació i la formació- al voltant de les noves tecnologies per crear aquest material propi i difondre’l a través d’aquest blog. Una d’aquestes aplicacions és el joc Formes i colors que ja podeu descarregar-vos per a dispositius Android.

Aquest joc, amb que ens estrenem, és de caràcter educatiu i treballa la discriminació d’objectes i de colors de forma divertida i motivadora, amb un disseny pensat en clau d’accessibilitat i d’usabilitat. Si vols ampliar la informació i on trobar els enllaços de descàrrega clica, Formes i Colors.

La creació de material propi està pensat per fer accessibles les noves tecnologies, tenint en compte les capacitats diverses de qualsevol persona. Amb aquest convenciment, fem un pas endavant, desenvolupant material amb criteris de disseny universal.