Es tracta d’un joc molt senzill de temàtica estiuenca per treballar la discriminació d’objectes, la interacció dit-pantalla (toc simple), si l’utilitzem des d’un dispositiu android o el maneig i clic senzill del ratolí en cas d’utilitzar-lo des del navegador.

La mecànica del joc és la següent:

Sortiran disparats diferents objectes des de la part inferior de la pantalla cap amunt i després cauran pel seu propi pès cap avall altre cop:

La nostra missió serà observar els objectes que hi hagi en pantalla i discriminar quins són objectes propis de l’estiu i quins no.

Un cop ho tinguem clar haurem de tocar els objectes d’estiu i deixar passar sense tocar els objectes d’hivern.

Els objectes d’estiu que ens podem trobar són:

i els objectes que no són d’estiu, en aquest cas són d’hivern són:

Cada vegada que toquem un objecte d’estiu sumarem punts al nostre marcador, per contra cada objecte d’estiu que deixem caure sense tocar ens restarà una vida:

Per altra banda cada vegada que ens despistem i toquem un objecte d’hivern ens restarà punts però no ens treurà cap vida:

El joc continuarà fins que perdem totes les vides o fins que arribem a una puntuació que prèviament haguem pactat amb el monitor o amb la resta de jugadors.

Podeu jugar a aquest joc directament des del vostre navegador a través de la nostra pàgina de la plataforma itch.io

o bé descarregar l’app per al vostre dispositiu android a través de la nostra pàgina de la botiga oficial de Google

A continuació us deixem amb un petit vídeo resum de com hem estat jugant a aquest joc amb els diferents grups de la Fundació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *