Estrenem un nou joc de mecànica d’arrossegar i deixar anar, anomenat “cronologic”.

L’objectiu del joc és col·locar els 5 dibuixos que trobarem a la part de sota a la posició que li correspon per tal d’obtenir una seqüència temporal lògica.

Com ja passava en els jocs anteriors amb aquesta mecànica, quan col·loquem el dibuix a la posició correcte aquest es quedarà fixat en aquella posició i ja no el podrem bellugar més. En canvi si no és la posició correcte en deixar-lo anar aquest tornarà a la seva posició inicial.

Quan completem una seqüència se’ns mostrarà un missatge notificant-nos-ho i a continuació se’ns col·locarà una nova seqüència.

Podrem jugar amb vides o sense. Si decidim jugar amb vides haurem d’anar amb compte ja que en cometre 3 errors quedarem eliminats d’aquella partida mentre que si escollim jugar sense vides podrem fallar tantes vegades com calgui sense que passi res. Això si cada vegada que fallem se’ns farà saber mitjançant un audio. De la mateixa manera que quan ho encertem.

El joc acabarà quan haguem completat les 11 seqüències disponibles.

Donada la gran quantitat d’il·lustracions que hem necessitat per fer les diferents imatges de les seqüències aquesta vegada hem optat per utilitzar, en la majoria de seqüències, imatges de la plataforma ARASAAC . Tot i que algunes s’elles les hem hagut de modificar una mica per tal que s’adaptessin a les nostres necessitats com per exemple podria ser el dibuix del pa amb tomàquet o el d’exprimir una taronja:

Podeu jugar al joc directament des del navegador accedint a la nostra pàgina de la plataforma itch.io

o bé jugar-hi des de la vostra tauleta android descarregant l’app des de la nostra pàgina de la botiga oficial de Google

petit vídeo de com hem utilitzat aquesta app a la Fundació amb alguns grups:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *